ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΤΗΝ κα ΣΟΝΙΑ ΤΑΝΤΑΡΟΥ ΚΡΙΓΓΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς κα Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου

Αξιότιμη κυρία Τάνταρου - Κρίγγου,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  Γεωργία Ι. Σαμαρτζή «Πολιτεία  Αγάπης»  σας ευχαριστεί θερμά  για την προσφορά σας . Η ανάληψη από μέρους σας της τροποποίησης του καταστατικού μας και η αφιλοκερδής προσφορά σας , με την κάλυψη ακόμα και των δαπανών , αποτελεί σημαντική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό μας έργο . Τα χρήματα που θα δαπανούσαμε για την εν λόγω υπόθεση θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες  του Νομού μας που φροντίζουμε, παράσχοντας ουσιαστικό έργο. 

Ήταν ανέλπιστη η προσφορά σας και δηλώνουμε πως μας γέμισε πολλή χαρά. Εξάλλου μας έχετε και στο παρελθόν εκπλήξει θετικά, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα εθελοντών για τη συγκέντρωση και συσκευασία των τροφίμων και παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμά σας, μας βοηθήσατε ακάματα.

Η επαφή σας με το Ίδρυμα έχει πολύ παλιές ρίζες, από το Σκακιστικό Σύλλογο, *2007*, που ως μητέρα σπουδαστή μας βοηθούσατε με την παρουσία σας στα τουρνουά ενώ και αργότερα με τη δημιουργία του Ιδρύματος προσφέρατε εθελοντικά στήριξη σε μητέρες που αντιμετώπιζαν προβλήματα νομικής φύσης .

Κρατάμε τη υπόσχεσή σας, ότι θα μας βοηθάτε, όπου χρειαζόμαστε και θα είστε στο πλευρό μας, για να εξακολουθήσει το έργο μας. Γνωρίζετε καλά τον εθελοντικό χαρακτήρα των πράξεων μας και χαιρόμαστε που είστε μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα. 

Με αυτές τις λίγες γραμμές, σας ευχαριστούμε θερμά, και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που επιλέγετε να κάνετε, από όποιο σημείο εσείς θεωρείτε ωφέλιμο.

Ευελπιστούμε ότι οι δικές σας ενέργειες θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας .

Ναύπλιο 24 Μαΐου 2017

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος

π. Ραφαήλ Βουγιούκας

Επικοινωνία

Παλιές Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου
21100 - Ναύπλιο
Αργολίδα
π. Ραφαήλ Βουγιούκας
6974 202245, 6945 842692
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.